ELEMIS x Rixo Mother's Day Collection

Pris:
799 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Mothers Day Kit
Antal:
Kommentar till butiken:
En kollektion i fem delar bestående av utvalda ELEMIS favoriter med ros-tema. Produkterna kommer i en exklusiv väska av den brittiska designern RIXO.
BESKRIVNING
Istället för en traditionell bukett med rosor, så unna dig själv eller någon speciell person i ditt liv detta ljuvligt blomstrande kit. Kittet är den perfekta gåvan med hudvårdsfavoriter förpackade i en designerväska från det hyllade varumärket RIXO, och innehåller allt du behöver för en strålande, mjuk och återfuktad hud.

Berikad med brittiskt rosextrakt, tar Pro-Collagen Rose Cleansing Balm effektivt bort makeup och rengör huden på djupet, samtidigt som den känns mjuk och återfuktad.

Papaya Enzyme Peel är en mjuk cremepeeling som varsamt exfolierar med enzymer från papaya och ananas, för en pigg, ren och klar hud.

Pro-Collagen Rose Facial Oil är en lyxig ansiktsolja med brittiskt rosextrakt som reducerar synligheten av fina linjer och rynkor, samtidigt som huden lugnas och återfuktas.

Pro-Collagen Marine Cream är ELEMIS bästsäljande anti-age creme som är kliniskt bevisad att öka fukthalten, vilket gör att huden upplevs fastare och med en strålande lyster.
INSTRUKTIONER
Använd Pro-Collagen Rose Cleansing Balm dagligen som rengöring eller varje vecka som en närande ansiktsmask.

Applicera Papaya Enzyme Peel på rengjord hud, 1-2 gånger i veckan. Låt verka 10-15 minuter och skölj bort med ljummet vatten.

Massera in 3-4 droppar av Pro-Collagen Rose Facial Oil över ansikte och hals varje morgon och kväll på rengjord hud, under din creme.
 
Använd Pro-Collagen Marine Cream varje morgon efter rengöring.