DIN HÄRLIGA BRÖLLOPSDAG

Vi hjälper dig att bli ditt finaste jag på din bröllopsdag. Det finns mycket att tänka på och här har vi lagt upp en sida med tips och info om vad som kan vara bra att tänka på inför den stora dagen. Allt från behandlingar innan, make-up och övriga förberedelser.

Men viktigast av allt - vi hjälper dig att komma in i en härlig känsla på bröllopsdagens morgon...vi tänder ljus, spelar skön musik, serverar dig en god latte eller kopp te och trollar fram din vackraste sida.

 

Fotografier: Pamela | www.pamela.se

BOKA TID

Det brukar vara lagom att kontakta oss ca 6-4 månader innan bröllopsdagen för tidsbokning för brud make-up och make-up för tärnor och mammor och svärmor...

I veckan innan dagen D kommer du på en kostnadsfri konsultation då vi går igenom vilka färger vi ska använda, vi ser över ögonbrynen ifall dom behöver formas, du kan göra ett tillägg för frans och brynfärg vilket vi varmt rekommenderar för att du ska känna dig så fin som möjligt!

Vi rekommenderar även att du kommer till oss innan du går till din frisör på bröllopsdagen.

Boka i god tid en ansiktsbehandling, kanske en manikyr eller massage? 

BONUSFÖRBEREDELSER

Cirka 4 månader innan bröllopet bjuder vi på en kostnadsfri hudvårdsrådgivning, det kanske är rätt tillfälle att gå över till riktigt bra hudvårdsrutiner hemma, mask och peeling 2 ggr i vecka? Vi rekommenderar även att du gör en klassisk Ansiktsbehandling senast 10 dagar innan bröllopet.

Veckan innan bröllopet kan du göra någon av våra " askunge " behandlingar, pure cell treatment, elemis, dui clinique som ger en omedelbar fuktboost och lift effekt eller en diamant slipning med rengöring och mask som lämnar en perfekt finish på din hud!

Vaxa benen och kanske axillerna (armhålorna) är ju trevligt att ha gjort, kanske väntar en härlig resa efter bröllopet?

Vi gör även manikyr på dina egna naglar och du kanske vill göra en fransk lackning dagen innan vigseln när alla kommer titta på dina händer och din fina nya ring?  Boka även dessa behandlingar i god tid!

KOSTNADER

Det kan vara skönt att betala för make-upen redan vid konsultationen (som ingår) för att slippa fokusera på det på bröllopsdagen.

Du kanske vill göra en manikyr 720 kr tex, den kostar med fransk lackning 820kr. Frans och brynfärgning med plockning kostar 430kr. 

Du kommer behöva investera i ett läppglans eller ett läppstift att ha med dig under dagen, vi hjälper dig att hitta den ultimata färgen!

Vi använder make-up från bareminerals och Maria Åkerberg. Make-upén sitter hela långa bröllops-dagen även om vi lägger den klockan 8 på morgonen och det är ofta just det som vi i efterhand får beröm för, att bruden känt sig vacker ända fram på små-timmarna!