sidhuvud webben MÅ21

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för tidsbokning eller konsultation. Vi finns på Klostergatan 10, vid Lilla Torg, mitt i centrala Halmstad.

 

Vi har följande öppettider:
Vardagar butikstider mellan klockan 10:00 och 18:00
För behandlingar öppnar vi från klockan 09:00, tisdagar och torsdagar från 08:00
Lördagar butiksöppet mellan klockan 10:00 och 14:00. behandlingar från 09:00.

Drop-in i mån av tid.

 

Påverkas vi av Corona epedemin? 
Många undrar om vi märker av Covid-19, vilket vi verkligen gör. Det är en överhängande oro och stress och ovisshet om dagarna framåt. Vi har inrättat goda rutiner och har inte haft några fall bland vår personal. Däremot har vi behövt ändra fler bokningar då vi är mycket nogranna och inte arbetar med symtom eller innan vi fått svar på covid test, därför har vi tyvärr behövt flytta fler bokningar än vanligt vilket vi hoppas att du som kund ska ha förståelse för. Vi har mindre handel i City kärnan, vi försöker därför lobba för att handla i vår webshop tex.
Vi vill dock poängtera att vi såhär långt klarar detta bra och är trygga men att vi inte står oberörda under dessa omständigheterna utan verkligen uppskattar och värdesätter dig som kund som kommer till oss. Vem kunde anat att vi skulle behöva bita ihop under Covid pressen i över ett år?
Vi hoppas också att du som kund förstår att vi måste debitera för utebliven behandling då det nu är ändå mer kännbart när vi står utan inkomst. Vi har naturligtvis förståelse på omständigheter man inte rår på, akut insjuknande eller närstående med allvarlig sjukdom eller olycksfall. Många gånger om man har symptom dagen innan behandling så utgår vi från att man hinner ringa och lämna ett meddelande att man inte kommer, vår telefonsvarare står på dygnet runt. Vi har långa listor på kunder som vill ha en ledig tid som gärna fyller den luckan.


Bokningar
Det går bra att göra bokningar via vår telefon på 
035-12 40 41 om ni vill maila når ni oss på info@amhudvard.se

 Prata in ett meddelande på vår telefonsvarare om vi inte kan ta ditt samtal direkt, så ringer vi upp så snart vi har möjlighet.

Eftersom vi har förmånen att ha mycket att göra är det en fördel om du har några veckors framförhållning när du vill boka lite längre behandlingar, då kan du lättare välja den tid som passar dig allra bäst.


Vi gör inte i dagsläget internetbokningar eftersom vi vill planera blandningen av behandlingar för våra härliga terapeuter och att se till apparaturen finns tillgänglig för den behandling som ska utföras.

 

 

Avbokningar

Avbokningar ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. Annars debiteras 50% av kostnaden.
När du har bokat en tid är det viktigt att du antecknar själv när du ska vara här, vårt påminnelse sms går från en server och är inte 100% pålitligt, uteblivet sms innebär inte att du inte behöver debiteras.
När du inte kommer på din bokade tid står vi med kostnader för personal och förlorad intäkt, vi kanske har ändrat eller kommit in på en ledig dag för att lösa så att du ska få din behandling, helt enkelt påverkar det andra att du inte kommer på din tid. 


GDPR HOS OSS

Vi använder oss av ditt namn, mobilnummer, mailadress och hemadress. Vi vidarebefordrar inte vidare dina uppgifter till tredje person.
Med dina personuppgifter kan vi fullgöra avtal såsom din bokning, skicka påminnelse om din behandling. För att utföra din behandling korrekt efter dina behov och förutsättningar har vi ibland mer utförlig information som är relevant för behandling eller produktinformation.
Vi använder oss även av information för berättigat intresse för att fullfölja avtal, vilket innebär att du kan vara kund hos oss utan att göra behandling. Då använder vi dina uppgifter för att kunna ge dig information och erbjudande samt för att registrera dina köp av produkter. Registrering av produktköp ger historik för att köpa rätt produkt vid nästa tillfälle samt möjlighet för att få speciella erbjudande anpassade till kunden tex via mail eller sms.
Vi har sedan tidigare en strikt integritets policy som passar in i de nya bestämmelser som den nya EU-förordningen kräver.Välkommen till oss!