CHRISTINA BACKE

Jag är uppvuxen i Halmstad, jag bor forfarande här med min härliga familj.


Min första arbetsplats efter humanistisk gymnasium var en skönhetssalong. Det skulle också bli avstampet till vidarutbildning inom makeup 1990 då jag  åkte till Stockholm och tog diplom som make-up artist, ett yrkesval jag haft mycket glädje av i alla år, många vackra brudar och fotograferingar har det blivit.

 


Under åren lärde jag mig många skönhetsbehandlingar, byggde naglar och gjorde manikyr mm. Jag har därefter arbetat med kläder & de sista tolv åren som butikschef på bland annat Vero Moda i Halmstad innan jag kom tillbaka till "Skönhetsvärlden" igen! Den röda tråden har i mitt yrkesliv varit att se individen och hjälpa till att plocka fram det bästa.
 


Nu finner du mig på Anettes och Maries hudvårdssalong sedan vi öppnade på Lilla Torg 2006. Det är en ära att ha varit med från starten och byggt upp den framgångsrika verksamheten vi idag driver!


Det som lockar mig mest med arbetet på salongen är helhetsskänslan av harmoni och naturlig skönhet som plockas fram med enkla knep. Jag älskar att lägga make-up och trolla fram det vackra hos varje person,  jag tycker även om att ta hand om varje kund och ge det lilla extra.


 

Välkommen till mig!