Grande Primer

Pris:
329 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Grande primer
Antal:
Beskrivning
Ett första steg i din mascara-rutin som du inte visste att du behövde! GrandePRIMER är formulerad med en unik en blandning av minifibrer och peptider som täcker och boostar dina fransar och förbereder dem för applicering av mascara. Formulan är kladdfri, vattenresistent och går även att använda i samband med fransförlängning.
Den unika borsten är designad för att säkerställa en perfekt separering av varje frans, vilket resulterar i en enkel applicreing varje gång. Det är verkligen din mascaras nya bästa vän.

Användning
Applicera GrandePRIMER på ett öga först och därefter omedelbart följa upp med din mascara (utan att gå vidare till nästa öga) Detta förhindrar att primern torkar och gör det enklare att använda.
Efter applicering av primer, täck eventuella kvarvarande vita områden genom att stänga ögat och applicera mascara på toppen av dina fransar

9,5 ml

Ingredienser
Aqua, Copernicia Cerifera (Carnauba Wax), Cera Alba (Beeswax), Cyclopentasiloxane, Acrylates, Ethylhexylacrylate, Copolymer, Laureth-21, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, CI 77891, Polybutene, VP/VA Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Polyvinyl Alcohol, Panthenol, Aminomethyl Propanediol