GrandeLINER Liquid Eyeliner with Lash Enhancing Serum

Pris:
459 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Grande Liner
Antal:
Kommentar till butiken:
BESKRIVNING
1,5 ml
2-i-en flytande eye liner som innehåller samma tillväxtökande ingredienser som GrandeLASH-MD fransserum. Applikatorn har en fin tunn borste som gör det enkelt att skapa den form på linern som man önskar, oavsett om du är proffs eller inte på att applicera eyeliner. Håller i upptill 12 timmar, smular inte Vid daglig användning hjälper denna eyeliner till att ge längre ögonfransar med mer volym – perfekt för att komplettera med eller bibehålla resultatet av GrandeLASH-MD Serum.

INSTRUKTIONER
Skaka ordentligt före användning och torka av överflödig produkt före applicering.
Applicera på den övre fransraden genom att dra en linje från ögonvrån och utåt. Lägg på flera lager tills du får ett önskat resultat. Stäng locket på GrandeLINER väl efter användning. Produkten ska inte appliceras på den inre fransraden. Kan tas bort med tvål och vatten eller oljebaserad makeuprengöring.

INGREDIENSER
Water/Aqua/Eau, Ammonium Acrylates Copolymer, Black 2 (CI 77266), Alcohol, Laureth-21, Triethyl Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Isopropyl Cloprostenate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate