Hair Care Energy

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Hair Care Energy innehåller våra storsäljare Hair & Body Shampoo Energy och Hair Conditioner Energy som passar utmärkt för både kvinnor och män. Produkterna innehåller eteriska oljor av Citrongräs, Rosmarin, Enbär och Lavendel som ger en frisk och uppiggande citrusdoft. Perfekt för morgonduschen!
 
Produkter som ingår:
Hair & Body Shampoo Energy 250 ml och Hair Conditioner Energy 200 ml.  Produkterna levereras i en lyxig presentask.
 
Hair & Body Shampoo Energy är ett milt, vårdande schampo och en fräsch duschgel i ett. De milda, rengörande ingredienserna kommer från kokos och majs och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. Därför torkar produkten inte ut hud och hår. Hair & Body Shampoo kan användas dagligen för att tvätta hår och kropp men fungerar även som ansiktsrengöring för normal hud och som raklödder.
 
Hair Conditioner Energy
är ett återfuktande balsam med Jojobaolja, för både behandlat och naturligt hår. Det reder ut håret och gör det mjukare och glansigare genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Jojobaolja ger fukt och glans samt verkar även rengörande och vårdande. Hair Conditioner Energy minimerar dessutom skador genom att skydda håret och förebygga kluvna toppar och brutna hårstrån.
 
249 SEK (Värde 348 SEK)
 
Erbjudandet gäller 25 oktober - 31 december.
 
Produkterna är naturligt självkonserverande.