PEPTIDE4 NIGHT RECOVERY CREAM-OIL

Pris:
795 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
30 ml
Antal:
Nattkrämsolja som kombinerar fukten från en kräm med det kraftfulla skyddet från en olja.

Huden följer en cirkadisk rytm som skapar aktivitetsvågor vilka startar igång cellerna att utföra viktiga processer vid specifika tidpunkter. På natten, medan vi sover, är våra hudceller upptagna med förnyelse och reparation. Om sömnen störs, påverkar detta hudcellerna och hudhälsan kan då äventyras. Lägg även till miljöstressorer, UV-ljus och resor över olika tidszoner vilket har en effekt på den cirkadiska rytmen, som då kan hamna i osynk och obalans. Skapandet av ELEMIS ’Peptide4 Night Recovery Cream-Oil inspirerades av just kroppens mirakulösa inre klocka. Denna extraordinära krämolja hjälper till att stötta hudens naturliga processer och synkronisering. Vakna med en frisk och strålande hud!

ANVÄNDNING
Applicera som nattkräm på rengjord hud.

30 ml

INGREDIENSER: Peptide4. Peptider är biologiskt förekommande, korta kedjor av aminosyror. Peptid4 är en tetrapeptid och består av fyra aminosyror. Aminosyror finns i hudens fuktbarriär, och bibehållandet av barriären bidrar till att säkerställa effektiv kommunikation inom huden. ELEMIS Peptide4 är en jästpeptid konstruerad med hjälp av avancerad molekylärbiologi och inspirerad av cirkadiska rytmer för att stödja hudens egna ”inre klocka”.
Bladmynta. Blad och frön från denna växt har använts i århundraden i traditionell medicin. Med dess terapeutiska egenskaper är denna olja både skyddan- de och mjukgörande.
Olja från Lövkoja. Odlade exklusivt för ELEMIS och används nu för första gången i kosmetika efter år av forskning. Denna olja har en unik profil och är en mycket rik källa till Omega 3 fettsyror och naturligt vitamin E för mjukare, friskare och behagligt återfuktad hud. Dessa rosa / lila stjärnformade blommor är mest kända för att avge en härlig doft när skymningen sänker sig. Oljan är mycket rik på Omega 3 Alfa Linolensyra, en viktig essentiell fettsyra som hjälper till att minska rodnad och förbättra hudens fasthet och elasticitet. Den är även rik på naturliga antioxidanter och vitamin E, upp till 10 gånger mer jämfört med de flesta kommersiella oljor som finns på hudvårdsmarknaden idag