PROTECTING OIL OUTDOOR

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
125 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Protecting Oil Outdoor är en vårdande anti-age-olja för både ansikte och kropp. Välgörande, växtbaserade oljor och skyddande Titandioxid ger ett naturligt solfilter som vårdar och skyddar huden vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind. 

Titandioxid är det bästa ämnet att använda som solfilter i solskyddsprodukter, även för barn. Det är det ämne som rekommenderas av hudläkare, och vi har använt det sedan 1996. Titandioxid är ett mineral som ligger på hudytan och reflekterar solens strålning. Det går inte in i kroppen, och det döljer inte hudens varningssignaler, såsom att huden blir röd när den utsätts för mer sol än den tål. 

Jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden och binder fukten, stärker skyddsbarriären och gör huden sammetslen. 

Eteriska oljor av Citrongräs, Lavendel och Rosmarin har en stärkande, fuktbevarande effekt och ger en behaglig doft. 

Vi använder vegetabilisk olja istället för mineralolja, såsom vaselin, paraffin och petroleum, som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar dock ut huden, och tillför inga vitaminer. Vegetabilisk olja är dyrare, men skapar inget beroende, utan vårdar och skyddar huden. Det kan ta någon månad att komma ur beroendet av mineralolja; hur länge och hur mycket man har använt det avgör hur lång avvänjningstiden blir. 

Självkonserverande system.

ANVÄNDNING
Fördela Protecting Oil Outdoor i händerna och applicera direkt på huden eller ovanpå ansiktscremen/kroppslotionen. 

För ännu bättre skydd mot solen, kombinera Protecting Oil Outdoor med Sun Lotion SPF 20 eller Sun Protecting Oil SPF 15. 

Grunda gärna med Protecting Oil Outdoor före Sun Lotion SPF 20. Det underlättar appliceringen av lotionen och gör den mindre vit på huden. 

För en hållbar makeup, använd gärna Protecting Oil Outdoor som en primer före applicering av makeup.

125 ml

INGREDIENSER: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic Acid, Alumina**, Silica, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils. **Bonded to Titanium Dioxide.