Härliga OPI nagellack!
Nu kan Du komplettera med matt överlack 165 kr på vilket som av dina nagellack därhemma och få en cool matt look!
Här har vi lackat med OPI "Party in my cabana" ( personalens favvis ) och glitter överlack på en nagel, matt på två och utan på en.

Visa hela inlägget »

Sensommarglädje!
Vi har laddat med produkter som är skräddarsydda för att lyfta fram en vacker hud efter sommarens solande och badande.
En varm rekommendation är Maria Åkerberg c-vitamin serum under nightcream som en kur för att reparerara huden och lyfta fram lyster.
Foundation blir åter mer aktuell när vi bleknar framåt höstkanten, vi hjälper Dig att hitta just din rätta färg och typ av foundation.
Hjärtligt välkommen!

Visa hela inlägget »

Do You Feel Sweet?

 

Vi startar med ett samarbete med Sweet och Dealie där du gratis laddar hem "appen " SWEET till din "smartphone" och sedan kan ta del av mängder av erbjudanden i olika städer och på en mängd olika platser bla hos oss på Anette och Maries hudvård vid lilla Torg i Halmstad.

Stor release är lördagen den 23 Februari då man kommer vara på stan och hjälpa till med att sprida Sweet till fler användare och då kommer naturligtvis många erbjuda bra priser!

På Sweet kanske vi tex lägger ut ett erbjudande under en begränsad period för att sälja av en produkt som vi kan erbjuda ett riktigt bra pris på eller aktivera någon behandling som vi vill ha mer snurr på.

Här kan du göra dom riktiga fynden!

Ibland får man ju också i sig lite för mycket "sweets"...

I dagarna har vi fått en del frågor om tarmrensningskurer, vi jobbar ju en del med utvalda kosttillskott eftersom många behöver jobba från insidan för att komma tillrätta med problem som visar sig på utsidan.

Vi har en produkt från regnbågscentrat som är mycket naturlig och omtyckt med granatäpple och rabarber bla.

Produkten heter Tarmslim kan man ta vid enstaka tillfällen i kombination med Tarmplus som reglerar tarmfloran och  hjälper till att stärka och rensa tarmen.

Man kan också välja att ta tarmslim som en kur under en till två veckor ihop med att man dricker extra mycket vatten eller kokosvatten el. dyl och äter extra nyttig mat tex extra frukt och grönsaker och utesluter tex mjöl-mjölk-produkter, socker osv så som man själv behagar.

Tarmslim har väldigt olika effekt på olika personer, en del får mycket aktiv utrensning av bara en tablett andra kan ta fyra tabletter, det är viktigt att man respekterar att även naturliga kosttillskott kan vara mycket effektfulla och att man därför alltid bara börjar med en tablett!

En kur kan passa att göra en till två gånger per år, en tablett innan man går och lägger sig kan man ta när man känner sig förstoppad eller har ätit dålig mat under en semester tex.

Vi har även en mildare produkt som heter oxytarm som du kan äta regelbundet för en gladare mage.

Linfröoljekapslar ger dig goda fettsyror som har god effekt på hela din hälsa med både omega 3, 6 och 9 och du äter dem dagligen och får därigenom också en bättre mage.

oljor med omega 3 rekommenderas av läkare till patienter med eksem

tex.   

                                                

Visa hela inlägget »

Nu börjar nedräkningen mot Jul och jag vet inte om jag är ensam om känslan att det känns väldigt overkligt?

Utanför salongen är det dimgrått och fuktigt men inte särskilt kallt.

 

På fredag den 23:e November  har vi en annons i Hallandsposten med julklappsförslaget presentkort, vilket är årets julklapp varje år hos oss.

Presentkort på en behandling eller en valfri summa märker vi är mycket uppskattat.

Vi har förmånen att ta emot din vän när hon eller han  kommer hit och utnyttjar gåvan och känner sig riktigt omhändetagen och fylld av lugn och ny energi samt fått goda råd från en proffsig terapeut.

När du köper presentkort för över 550 kr får du med en 100 ml handkräm från Maria Åkerberg och när du köper för över 700 kr får du med en 250 ml hail & body schampo från Maria Åkerberg samt 30 ml papaya peeling!

 

Som ni vet har vi förmånen att ha mycket att göra och nu är vi i princip fullbokade året ut MEN återbud kan dyka upp så sätt gärna upp dig på våran återbudslista eller planera in din behandling i Januari eller Februari när du kanske ändå mer behöver pysslas om i vinternmörkret?

För kortare behandlingar kan du alltid prova med drop in som vi tar emot på i mån av tid.

035-124041, ring och boka Din tid för ompyssling!

 

...som Nalle Puh säger;

- vilket är godast? att äta honumgen eller precis innan man äter den?

Det ligger något i att längtan och planeringen inför Jul eller innan en behandling kan i sig vara guldkant på tillvaron.

 

Vi har lagt en bild här på bloggen på en ny produkt, en tunn och fin concealer som gör hela jobbet för att dölja all eventuell trötthet när mr Santa kommer den 24;e December...

Önska dig i julklapp eller köp den IDAG!

 

den 30:e November passar vi på att fira 10 års jubileum på Anette och Maries hudvård, innan dess hette salongen och företaget Anettes hudvård.

Vi firar det fredagen och lördagen med lite fina erbjudande, annons i Hallandsposten på fredagen och information på facebook och här på hemsidan!

 

 Välkommen till oss!

 

 

 

 

Visa hela inlägget »

Många kommer in till oss med frågor om huden och nu har vi inlett en samarbete med Art Clinik som kan ta vid med behandlingar som vi inte utför såsom injektioner och laser samt hudläkare mm.

 

Om Du har några hudvårds eller sminkfrågor kan du alltid ställa din fråga på vår facebook sida som vi uppdaterar dagligen med tips och snabba råd.

 

En av dom vanligaste frågorna är hur ska jag få mer lyster i huden?

Det finns massor av vägar till en snyggare hud med mer fukta och lyster utan att vara glansig!

Just Din hud är unik och du själv har vissa önskemål om vad det du använder på huden får kosta och hur många moment just Du är beredd att göra för att få resultat.

Att vara duktig med serum under krämen  ( eller en olja för din hudtyp ) gör STOR skillnad! Alla våra märken har utmärkta serum och om du är riktigt generös mot dig själv så skulle du kanske våga prova ett serum och själv se om du tycker att det gör någon skillnad på din hud?

Steg två är peeling och mask, 2 ggr i veckan och din hud får allt den behöver!

 

Dessa tipsen gäller alla hudtyper och vi ger dig alltid gratis hudvårdsråd och du får skräddarsytt just för Dig.

 

När du handlar på nätet vet du aldrig vad du får och du kan inte heller vara säker på att produkten är rätt för dig eller inte är stulen eller en kopia, dessutom tycker vi att det är finurligt att stötta din " lokala" handlare!

Allt för att behålla levande butiker!

Så tänker vi själva när vi gör inköp och annat...

Vi får ibland frågor om man kan byta en produkt utan kvitto och då händer det att produkten inte ens finns i Sverige...det är också en nackdel med näthandeln, du kan inte byta en felköpt vara...tyvärr gör detta att vi också måste kräva kvitto vid byte.

 

Vi ligger under dom stora kedjorna i pris på bareMinerals, kolla gärna!

 

Låt alltså en hudterapeft ge Dig den perfekta rekommendationen och kanske ett litet prov innan du handlar och få en skräddarsydd hudvårdsrekommendationen av ett auktoriserat proffs!

 

 

Visa hela inlägget »

Nu har vi haft en lyckad Matis aktivitet och den 26:e September kommer vi lansera härliga READY sortimentet från bareMinerals!

 

Dom nya produkterna i ready är pressade utan att innehålla några bindningmedel och onödiga kemikalier.

 

Skuggor och rouge har long lasting effekt och skuggorna innehåller kallpressad olja från gurkört som tillför och binder fukt i huden, koffein som dränerar och motverkar svullnader samt avsvällande gurka!

 

OM du känner att du behöver nya idéer till din make-up så passa på att komma in till oss den 26:e September så lägger vi en ögonmake-up och eller ger dig tips!

 

Följer du oss på facebook så finns det små filmklipp med make-up tips och rekommendationer.

 

Glöm inte att det nu är dax att använda serum och oljor under din kräm för att inte bli så torr i huden under vintern!

 

Hjärtligt välkommen till oss!

Visa hela inlägget »

...sköna sommarmånader när vi njuter av ljuset och lugnet, samtidigt som väldigt mycket kan vara inpressat i agendan och det vi behöver är att bromsa in?

Ibland kan det kännas nödvändigt att aktivt planera in tid som är öronmärkt bara för avkoppling och lugn.

 

Kanske kan det vara härligt att dropá in på salongen på en fransfärgning?

Vi får många samtal just nu om att vi inte kan erjbjuda några lediga tider för längre behandlingar förrän i mitten av Augusti, vi förstår att det kan kännas frustrerande för dig som kund som vill få fixat just nu! Vi ser det som kära besvär att vi har förmånen att ha så mycket att göra och tackar ödmjukast alla dom kunder som planerar in sina besök hos oss trots väntan.

 

Personalens favorit just nu är att köra mycket bodyscrub och kanske lite fetare balmer och oljor på kroppen stället för bodylotion?

Maria Åkerberg erbjuder sin body balm white choklat för halva priset just nu, ordinarie 225 kr.

 

Matis har en fantastisk brun utan sol för 595 kr som ger en naturlig fusksolbränna för dig som önskar det, den är lätt att applicera och ger en liten nyans som man kan bygga på genom att använda den några dagar på raken, det ger det naturliga resultatet, antingen för att förstärka din solbränna eller för att få den solbränna som du inte fått!

Var snäll mot din kropp och smörj från insan också, linfröolja ger omega 3, 6 och 9 utan att man har fått fiska ut något hav i framställningen.

 

Vi har lite matis produkter med slimming effekt på halva priset i en liten lagerrensning, kom in och kika! Finns även en energispray för ansiktet ordinarie pris 410 kr.

 

Matis duo med peeling för kropp och slimmande tonande serum för kroppsfiguren ordinarie 700 kr, nu 350!

 

varmt välkommen in till oss i sommar, vi ger alltid gratis råd!

 

 

 

Visa hela inlägget »
Etiketter: skönhet

...nu äntligen är det vårkänslor på riktigt!


Vi hade i förra veckan förmånen att samtala med och bli inspirerade av Maria Åkerberg som besökte oss för att prata bla om alla nya härliga produkter som Maria nu lanserat.

Tänk vad fakta och information ger nytändning och inspiration till att ge än bättre rekommendationer!

Marias produkter är det mest miljövänliga valet då det är närproducerat , förpackningarna är miljövänliga och dom flesta tillverkade i Sverige, produktserien är ekologiskt så långt det går att få tag i ekologiska råvaror, innehåller det ypperligaste av högkvalitets ingredienser, och prisvärda då vi köper direkt från tillverkaren!

Den 21:e Mars kommer Maria åter för en kunddag där hon finns på plats enda fram till klockan 18, passa på att ställa dina frågor direkt till Maria, vad är bäst hudvård för DIG?

Håll ögon och öron öppna med vilka fina erbjudande vi bjuder på denna dagen!

 

Vi försöker att ständigt ta in information om produkter och ämnen och kombinationer som ger hudförbättring och när vi inte räcker till rekommenderar vi att man vänder sig direkt till hudkliniken på sjukhuset, alternativt till Art Clinik för behandlingar som vi inte gör eller till någon som jobbar med kost och hälsa inifrån.

Vi vill att Du som kund känner förtroendet att ställa frågor till oss och även vända er till oss när något inte fungerar, vi vill hjälpa dig och hitta problemlösningar!

 

Vi har nu kört igång med bokningar i vår högsäsong så om du vill ha en sen tid efter 16 så boka nu, lediga tider finns from slutet av April, du kan också sätta upp dig på vår återbudslista så ringer vi dig om det dyker upp en lucka för dig när du önskat och på korta behandlingar rekommenderar vi att du provar på drop in, 9 av 10 får sin behandling när man provar, tex brynplockning och vax överläpp.

 

När du har ett presentkort och vill boka din tid så titta gärna igenom våran meny för behandlingar för att få inspiration till vad du ska boka innan du ringer 035124041 för bokning.

Tänk på att presentkorten gäller under hela två år ( dock inte längre ), boka din behandling och utnyttja ditt presentkort så snart som möjligt för att undvika att det kommer bort eller blir för gammalt.

 

På vår facebooksida hittar du daglig inspiration, hitta oss där!

 

Vårkramar från dina hudspecialister!

Visa hela inlägget »

Åhhh denna grå fuktiga vinter som ligger som en fuktig vante över allt....

Om Du känner att du skulle behöva lite extra guldkant på tillvaron så kryp ner i ett varmt bad eller ta en rask promenad och ett dopp i havet?

 

Peela hela kroppen med en härlig peeling och massera in dig i en härligt energi givande kroppsolja och du blir som ny!

 

Många kunder upplever att dom har stor glädje av att färga fransarna och brynen den här tiden på året när man kanske känner sig lite mer glåmig än i Juni? En frans och brynfixning kostar 300 kronor och vi kallar det lilla ansiktslyftningen.

 

Rött på läpparna och nästan omålade ögon är på modet och vi hjälper dig att hitta din nyans och metod som klär just dig.

 

Varmt välkommen in till oss från snålblåst och regn!

 

Visa hela inlägget »