SWEET

Do You Feel Sweet?

 

Vi startar med ett samarbete med Sweet och Dealie där du gratis laddar hem "appen " SWEET till din "smartphone" och sedan kan ta del av mängder av erbjudanden i olika städer och på en mängd olika platser bla hos oss på Anette och Maries hudvård vid lilla Torg i Halmstad.

Stor release är lördagen den 23 Februari då man kommer vara på stan och hjälpa till med att sprida Sweet till fler användare och då kommer naturligtvis många erbjuda bra priser!

På Sweet kanske vi tex lägger ut ett erbjudande under en begränsad period för att sälja av en produkt som vi kan erbjuda ett riktigt bra pris på eller aktivera någon behandling som vi vill ha mer snurr på.

Här kan du göra dom riktiga fynden!

Ibland får man ju också i sig lite för mycket "sweets"...

I dagarna har vi fått en del frågor om tarmrensningskurer, vi jobbar ju en del med utvalda kosttillskott eftersom många behöver jobba från insidan för att komma tillrätta med problem som visar sig på utsidan.

Vi har en produkt från regnbågscentrat som är mycket naturlig och omtyckt med granatäpple och rabarber bla.

Produkten heter Tarmslim kan man ta vid enstaka tillfällen i kombination med Tarmplus som reglerar tarmfloran och  hjälper till att stärka och rensa tarmen.

Man kan också välja att ta tarmslim som en kur under en till två veckor ihop med att man dricker extra mycket vatten eller kokosvatten el. dyl och äter extra nyttig mat tex extra frukt och grönsaker och utesluter tex mjöl-mjölk-produkter, socker osv så som man själv behagar.

Tarmslim har väldigt olika effekt på olika personer, en del får mycket aktiv utrensning av bara en tablett andra kan ta fyra tabletter, det är viktigt att man respekterar att även naturliga kosttillskott kan vara mycket effektfulla och att man därför alltid bara börjar med en tablett!

En kur kan passa att göra en till två gånger per år, en tablett innan man går och lägger sig kan man ta när man känner sig förstoppad eller har ätit dålig mat under en semester tex.

Vi har även en mildare produkt som heter oxytarm som du kan äta regelbundet för en gladare mage.

Linfröoljekapslar ger dig goda fettsyror som har god effekt på hela din hälsa med både omega 3, 6 och 9 och du äter dem dagligen och får därigenom också en bättre mage.

oljor med omega 3 rekommenderas av läkare till patienter med eksem

tex.   

                                                

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bodyscrub » skön dag:  ”Bra tips som ni delar med er av här! Synd att fler inte fått upp ögonen för seru..”

  • Denise » Sensommar snygg!:  ”Tack för inlägget! :)”

  • Jenny » Nu kan ni maila oss:  ”Vill bara göra ett avstamp och säga att ni har fått en riktigt bra hemsida, kul!..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln